LU TF Studentu pašpārvalde aicina LU TF studentus un mācībspēkus piedalīties sportiskajā soļošanas izaicinājumā "IZSOĻO SESIJU". Mēnesi, no 27. maija plkst. 00:01 līdz 28. jūnija 23:59, sacentīsimies, kurš sakrās visvairāk soļu! Pirmās trīs vietas tiks apbalvotas.

Mācībspēki un studenti sacentīsies kopā, tādējādi noskaidrosim aktīvāko LU TF piederīgo. Dalībnieki savu soļu skaitu piefiksēs bezmaksas lietotnē “Pacer”. Izaicinājuma mērķis ir veicināt fizisko aktivitāti sesijas laikā, kad daudz laika pavadām pie datora - rakstot, lasot, vadot un klausoties. Baudīsim vasaru un pavasari aktīvi staigājot, izlaidumā/sesijas izskaņā esot labākajā formā!

 

Kā piedalīties?

1. Lejupielādē "Pacer" bez maksas GooglePlay vai AppStore.

2. Atver lietotni un spied "Enter challenge code"

3. Ievadi kodu: BM593FM5 vai spied uz https://www.mypacer.com/challenges/BM593FM5?short_id=1fGsYo4 

4. Spied "Join".

5. Piereģistrē savu "Pacer" profilu (reģistrējies ar e-pastu, Google kontu vai Facebook kontu). 

 

Informācijai!

https://ej.uz/LUTFkustas - LU Teoloģijas fakultātes grupa Pacer lietotnē. Šeit var uzdot jautājumus, komentēt un atbalstīt pārējos!

"Pacer" lietotni var savienot arī ar citām viedierīcēm - Fitbit, Apple viedpulksteni, Garmin utt., tādējādi uzskaitot soļošanu tad, kad telefons nav bijis pie rokas vai kabatā.

Neaizmirsti iepazīties ar izaicinājuma nolikums! Pieteikties izaicinājumam var jau tagad, lai soļi krājas jau no pašas pirmās izaicinājuma stundas.

 

Vairāk informācijas par “Pacer” aplikāciju šeit - 

Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.pacer.androidapp 

iOS - https://apps.apple.com/us/app/pacer-pedometer-step-tracker/id600446812 

 

Lai uzvar čaklākais staigātājs! 

Dalīties